Mesekönyvet írt a Silvanus csapata

2020-08-12 09:25:00 Kail

hírkép

Hiába, nem lehet büntetlenül világszép helyen dolgozni. A visegrádi Silvanus vezetőit is magukkal ragadta munkahelyük varázslatos környezete.



A visegrádi erdő bűvöletében alkotta meg első mesekönyvét a szálloda csapata. Vajon milyen titkokat rejt a Hotel Silvanus mögött megbúvó erdei ösvény? - teszik fel a kérdést.

A kötet persze válaszol is erre. A kicsik megtudhatják belőle, hogyan lép át Blanka a rejtelmek világába, kivel találkozik a Fellegvárat körülölelő erdőben és kivel sző fondorlatos tervet a szökésre.

Kiderül, hogy milyen kalandokat él át egy mai kislány egy számára teljesen ismeretlen világban. A gyerekek alighanem izgatottan várják majd, mi lesz a titokzatos Pilis erdeiben zajló hihetetlen történet vége.

Annyi elárulhatunk - igaz, ez már a kötet címéből is kiderül -, hogy Blankából egy estére királynő lesz. De hogy miként, annak magának kell az olvasónak utána járnia. A szerzők mindenesetre felejthetetlen kalandokat kívánnak az olvasónak is Visegrádon.

A különleges mesekönyvet a Silvanus hotel csapata alkotta meg, Madarász Endre marketingigazgató gondozta és - egyaltalán nem utolsósorban - Radványi Péter írta.